In de huidige tijd is het leven steeds drukker en stressvoller en heeft men geen tijd meer voor ontspanning. Hieruit is het idee ontstaan om een centrum voor quick wellness te starten. Even ertussenuit om tot rust te komen en daarna vol goed moed weer verder te gaan.

Float Sensations richt zich dus op snelle en betaalbare ontspanning, maar dan wel in een privé-omgeving.

Houdt u niet van de drukte in de grote sauna’s, dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Zowel de unieke duo floatcabines als de infraroodsauna bevinden zich in afsluitbare kamers met een eigen douche.
Uw privacy is dus gegarandeerd!

Heeft u geen tijd om urenlang in de zon of onder de zonnebank te liggen? Dan is spray-tanning misschien iets voor u! In 10 minuten heeft u een gezond bruin kleurtje. Perfect voor een trouwerij of ander feest! En mocht u meer behoefte hebben aan hilariteit, dan zijn onze honderden knabbelvisjes een goede oplossing. Deze visjes, die ook wel Doctor Fish genoemd worden, zuigen de dode huidcellen van uw voeten en laten een zachte huid achter. Wel een waarschuwing! Deze aparte ervaring kan voor veel gegiechel zorgen!Berichtbloemen